Piparien koristelua
1 kananmunan valkuainen
2 dl tomusokeria
1/2 tl sitruunamehua
(muutama tippa elintarvikeväriä)
Vatkaa kaikki ainekset tasaiseksi massaksi ja lusikoi pursotinpussiin. Tai leivinpaperitötteröön. Jos haluat aivan ohutta pikeeriä vähennä tomusokerin määrää 1/2 dl.
Jäykkä pikeeri:
1 kananmunan valkuainen
3 dl tomusokeria
1 tl sitruunamehua
(muutama tippa elintarvikeväriä)
Vatkaa kaikki ainekset tasaiseksi massaksi ja lusikoi pursotinpussiin tai leivinpaperi tötteröön. Oikein ohuita pääriviivoja (ja pientä tyllaa) varten pikeeri saa olla hieman löysempää.
| Sitten vain kokeilemaan ja keksimään erilaisia marmorikuvioita! <3 Anniina |
Tää on kyllä niin tarpeen!! Oon super huono koristelemaan pipareita, koska niistä tulee niin kökköisiä ja huonoja, mutta ens kerralla kun leivon pipareita, aijon satavarmasti testata noita marmorikuvioisia!!♥
VastaaPoista🙂🤗❤
VastaaPoista