Nutellaoreojuustokakku

Makean nutellan ja täyteläisen tuorejuuston yhdistelmä toimii aina. Tälläkertaa ei edes tarvita liivatetta.



                   Ainekset:  n.10 annosta          
     340 g oreoita              
 110 g voita              
                                        750 g maustamatonta tuorejuustoa              
             65 g tomudokeria              
             2 tl vanilia aromia              
              2 dl kuohukermaa              
       160 g nutellaa              




  Valmistus: yli 30 min
1. Murskaa oreot tasaiseksi muruksi. Lisää joukkoon sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi.
Kaada massa halkaisialtaan 24 cm irtopohjavuokaan ja painele tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappin.
2. Vatkaa tuorejuusto, tomusokeri javaniliaaromi tasaiseksi. Vispaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa. Sekoita kermavaato tuorejuusto-seoksen joukkoon pienissä erissä nuoliaa apuna käyttäen.
3. Jaa seos kahteen kulhoon. Lisää toiseen 140 grammaa nutellaa. Lusikoi täytteitä vuorotellen vuokaan oreo-pohjan päälle. Koputa lopuksi vuokaa pöytään, jtta pinnasta tulisi tasaisempi.
Kuvioi kakun päälle kiemuroita veistä apuna käyttäen ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään kuudeksi tunniksi.
4. Irrota irtopohjavuoan reunat varovasti ja siirrä kakku tarjoilualustalle. Notkista noin 20 g nutellaa mikrossa ja taittele leivinpaperista pursotinpussi. Tee kakun päälle kiemuroita  nutellalla. Voit myös käyttää koristeluun vohvelikierretikkuja.





Suussasulavia leivontahetkiä!
<3 Anniina

Kommentit

  1. Vau! Super hienon ja maukkaan näkönen♥♥

    VastaaPoista
  2. Niin herkullisen näköinen kakku, kelpais kyllä! :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit