Valkosuklaa mud caket muffinivuoissa
Ainekset: 10-12 kpl
100g valkosuklaata
100g voita
3/4 dl sokeria
1 tl vanilijasokeria
2 munaa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
Paistamiseen:
10-12 muffinivuokaa
Pinnalle:
valkosuklaata rouheena esim Fazerin laku-vadelma
Valmistus: noin 60 min
1. Sulata suklaa mikrossa pienissä erissä välillä sekoittaen.
2. Vaahdota pehmeä voi ja sokerit.
3. Lisää vaahtoon munat yksitellen, vatkaa samalla voimakkaasti. Lisää valkosuklaasula.
4. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
5. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Jos haluat voit piilottaa muffinien sisään pienen valkosuklaapalan.
6. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 8-9 minuuttia. Jätä pehmeiksi ja kosteiksi keskeltä. Jäähdytä.
7. Rouhi valkosuklaa rouheeksi ja koristele muffinit sillä. Tarjoa rahkan tai jäätelön kera.
Vinkki!: Jos haluat tehdä mud cakeista tummia, korvaa valkosuklaa talous- tai tummallasuklaalla.
Iloisia leivontahetkiä!
<3 Anniina
Oi, ompa söpön näköisiä! Ihanan makuisiakin varmasti!
VastaaPoista