Valkosuklaa mud caket muffinivuoissa



                                                  
                                                      Ainekset: 10-12 kpl

                                                     100g valkosuklaata
                                                     100g voita
                                                     3/4 dl sokeria
                                                     1 tl vanilijasokeria
                                                     2 munaa
                                                     1 1/2 dl vehnäjauhoja
                                                     1/2 tl leivinjauhetta
                                                      ripaus suolaa
                                                    
                                                     Paistamiseen:     
                                                     10-12 muffinivuokaa
                                      
                                                     Pinnalle:
                                                     valkosuklaata rouheena esim Fazerin laku-vadelma


                                                     Valmistus: noin 60 min


1. Sulata suklaa mikrossa pienissä erissä välillä sekoittaen.

2. Vaahdota pehmeä voi ja sokerit.

3. Lisää vaahtoon munat yksitellen, vatkaa samalla voimakkaasti. Lisää valkosuklaasula.

4. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

5. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Jos haluat voit piilottaa muffinien sisään pienen valkosuklaapalan.
6. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 8-9 minuuttia. Jätä pehmeiksi ja kosteiksi keskeltä. Jäähdytä.
7. Rouhi valkosuklaa rouheeksi ja koristele muffinit sillä. Tarjoa rahkan tai jäätelön kera.





Vinkki!: Jos haluat tehdä mud cakeista tummia, korvaa valkosuklaa talous- tai tummallasuklaalla.


                                         Iloisia leivontahetkiä!     
                                          <3 Anniina

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit