Ananaskeksit
1. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi |
2. Sekoita toisessa kulhossa kananmunat, vanilijauute sekä maito sekaisin. Sekoita vain kananmunien rakenne rikki. (Älä vatkaa) |
3. Kaada munaseos voi - sokeriseokseen ja sekoita kunnolla sekaisin. |
5. Siivilöi jauhot sekaan ja sekoita taikina tasaiseksi. Alusta käsin tai koneella. |
6. Kaada taikina jauhotetulle alustalle ja kauli se 1/2 cm paksuiseksi levyksi. |
7. Leikkaa paperista ananaksen muotoinen "muotti" ja leikkaa taikinasta sen muotoisia keksejä. Nosta keksit leivinpaperin päälle uunipellille. Paista keksejä 190 - asteisessa uunissa 12-15 minuuttia. |
8. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja vesi sekaisin. Lisää tomusokeri aina vähän kerrallaan. Värjää noin yksi kolmasosa kuorrutteesta vihreäksi ja loput keltaiseksi. |
9. Kuorruta ananaksien "hatut" pienellä pyöreällä tyllalla ja keltaiset osat tähtityllalla. |
Mukavia leivontahetkiä!
<3 Anniina
Aion kokeilla, tosi hienon näkösiä!🍍
VastaaPoista