Gluteeniton vuohenjuustokakku
2. Mittaa pähkinät, taatelit ja suola monitoimikoneeseen. |
1. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle (halkaisijaltaan 24 cm ) |
3. Hienonna ne. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. |
4. Painele massa vuoan pohjalle ja siirrä jääkaappiin. |
5. Paloittele vuohenjuusto ja hienonna se monitoimikoneessa. Lisää tuorejuustot, munat ja sokeri tai hunaja. Sekoita tasaiseksi. |
6. Ota pähkinäpohja jääkaapista ja levitä täyte pohjan päälle. Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes kakku on kokonaan hyytynyt. |
7. Leikkaa rypäleet puoliksi ja koristele kakku niillä, rucolalla ja suolaheinällä. |
Suolaisen makeita herkkuhetkiä!
<3 Anniina
Kommentit
Lähetä kommentti