Piparien koristelua
1 kananmunan valkuainen
2 dl tomusokeria
1/2 tl sitruunamehua
(muutama tippa elintarvikeväriä)
Vatkaa kaikki ainekset tasaiseksi massaksi ja lusikoi pursotinpussiin. Tai leivinpaperitötteröön. Jos haluat aivan ohutta pikeeriä vähennä tomusokerin määrää 1/2 dl.
Jäykkä pikeeri:
1 kananmunan valkuainen
3 dl tomusokeria
1 tl sitruunamehua
(muutama tippa elintarvikeväriä)
Vatkaa kaikki ainekset tasaiseksi massaksi ja lusikoi pursotinpussiin tai leivinpaperi tötteröön. Oikein ohuita pääriviivoja (ja pientä tyllaa) varten pikeeri saa olla hieman löysempää.
Sitten vain kokeilemaan ja keksimään erilaisia marmorikuvioita! <3 Anniina |
Tää on kyllä niin tarpeen!! Oon super huono koristelemaan pipareita, koska niistä tulee niin kökköisiä ja huonoja, mutta ens kerralla kun leivon pipareita, aijon satavarmasti testata noita marmorikuvioisia!!♥
VastaaPoista🙂🤗❤
VastaaPoista